Daniel Lund Bækkegård var igår i aktion ved 2. stævne i årets DM serie i Haslev. Det blev en rigtig god dag for Daniel, der med en 2. plads i juniorkonkurrencen og en 3. plads i elitefeltet gjorde en flot figur, og fik...
Traditionen tro afholdte JGI deres årlige Pokalreception torsdag aften. Til receptionen bliver alle foreningens sjællandske, danske og internationale mestre hædret med en gave. Fra A6 blev følgende svømmere hædret for...
Weekenden bød på endnu et stævne - denne gang NS Mini i Hillerød, hvor A6 endnu engang viste sin dominans som den klart mest vindende klub, idet vi stod for 44 % af det samlede antal vundne medaljer ved stævnet!
I den forgangne weekend  repræsenterede B og C holdene på fornem vis A6 ved Holbæk Youth festival.
I den weekenden den 1.-3. maj deltog var vores årgangssvømmere i aktion ved Copenhagen Alm. Brand Bank Cup, der blev afviklet på Bellahøj svømmestadion.
Det blev til intet mindre end 43 medaljer ved Triton Open, der blev afviklet fra d. 10. - 12. april i East Kildebride Badet i Ballerup.
Julie Kepp Jensen er i disse dage på træningslejr i det Olympiske bassin i London, hvor hun med resten af det danske hold er ved at forberede sig til European Games i Baku til juni måned.
A6 har de første dage af påsken været repræsenteret med tre svømmere til det internationale stævne Danish Open i Bellahøj.

Sider

Abonnér på Forside feed