Så er vi klar med den sidste dagbog fra Hobro i denne omgang! Idag er det b-holdet der laver dagbog, og byder op til dans i slutningen af videoen!.
Så er dagbogen fra femtedagen af træningslejren i Hobro klar, denne gang er det c-holdspigerne der har fået æren af at fortælle om dagens aktiviteter.
Så er dagbogen fra fjerdedagen af træningslejren i Hobro klar, denne gang er det c-holdsdrengene der har fået æren af at fortælle om dagens aktiviteter.
Så er dagbogen fra første og andendagen af træningslejren i Hobro klar, denne gang er det 2000 og 2001'er pigerne der har fået æren af at fortælle om de to første dage.
I weekenden deltog A-holdet og B-holdet fra A6 i Thisted Cup. Stævnet forløb over tre dage med finaler lørdag aften i alle 50 meter løb, hvor A6 var repræsenteret i mange af finalerne på kryds og tværs af årgangene.
Lærke Toft Ruby lukkede i weekenden årets open water sæson af med en sejr i juniorkonkurrencen ved Esrum Open Water stævnet. Lærke vandt juniorkonkurrencen i tiden 41.35, med en margen på over fem minutter til...

Sider

Abonnér på Forside feed