Lærke Toft Ruby lukkede i weekenden årets open water sæson af med en sejr i juniorkonkurrencen ved Esrum Open Water stævnet. Lærke vandt juniorkonkurrencen i tiden 41.35, med en margen på over fem minutter til...
Traditionen tro blev der på den årlige Aqua Clinic kåret Årets Danske Trænere. I kategorien Årets Danske Årgangstræner blev vinderen A6 cheftræner Jon Langberg.
Dansk Svømmeunion har netop offentliggjort udtagelserne til denne sæsons Danish Vikings hold, som er det nye navn for seniorlandsholdet. A6 er repræsenteret med Julie Kepp Jensen blandt de 17 udtagede svømmere.
Det lykkedes ved lørdagens Danske Mesterskaber på 5 km Open Water i Aalborg for Lærke Toft Ruby at vinde sæsonens anden DM bronzemedalje i åbent vand.
Kim Dietrichsen, der til daglig er c-holds pigetræner og assistent på førsteholdet, er af Dansk Svømmeunion blevet bedt om at tage rollen som træner for årgangslandsholdet på deres første samling i år.
Det lykkedes i lørdagens Danske Mesterskaber på 10 km Open Water for Lærke Toft Ruby at vinde en bronzemedalje for seniorer. Lærke vinder bronze bag to seniorpiger, der begge har langt mere erfaring med...

Sider

Abonnér på Forside feed